Motoroptimering av KTM, Husqvarna och Gas Gas med MaptunerX

Ta körupplevelsen till nästa nivå med MaptunerX för

KTM, HUSQVARNA och GAS GAS

Det här är MaptunerX från Maptun – världens främsta programmerings- och diagnostikenhet för powersportfordon! I över 20 år har vi trimmat tiotusentals snöskotrar, fyrhjulingar, UTV:er, vattenskotrar och bilar från världens alla hörn.

Och nu kliver Maptuner in i motorcyklarnas värld. Vi strävar alltid efter att skapa något utöver det vanliga med all den kunskap vi har samlat på oss och vår egenutvecklade hårdvara.

Vi har utvecklat motoroptimeringar för KTM/Husqvarna/GasGas TPI-modeller som tar åkupplevelsen till nästa nivå. Genom att fokusera på att öka effekt och vridmomentet i mitten av varvtalsområdet och förbättra gasresponsen. Ni märker skillnaden jämfört med en fabriksmaskin direkt!

Modeller som stöds: KTM 150 EXC TPI, 250 XC/EXC TPI, 300 XC/EXC TPI. Husqvarna TE 150i, TE 250i, TE 300i. Gas Gas EC 250, EC 300.

150 TPI/TE/EC
Steg 1 – Endast mjukvara

250 TPI/TE/EC
Steg 1 – Endast mjukvara

300 TPI/TE/EC
Steg 1 – Endast mjukvara

Vi gör motoroptimering enkelt, tryggt och driftsäkert

MaptunerX används för att göra motoroptimeringen genom en så kallad ‘reflash’. Kort sagt; MaptunerX läser först den ursprungliga mjukvaran i fordonet för att analysera och gå igenom de olika parametrarna såsom belastning, tändning, bränsle, olika typer av restriktioner etc. Dessa parametrar anpassas sedan till olika faktorer såsom avgassystem och klimatförhållanden. Detta är ett av de mest avancerade sätten att optimera motorns mjukvara – men utan tvekan det säkraste!

MaptunerX använder alltid motorcykelns fabriksmjukvara som utgångspunkt, vilket innebär att motorstyrenheten alltid är medveten om den ökade effekten och därmed när som helst kan justera de inbyggda säkerhetsfunktionerna istället för att föröka motverka dem eller, som ofta är fallet, ignorerar dem helt. Din MaptunerX uppdateras automatiskt varje gång den ansluts till en dator och synkroniseras med vår server.

Omprogrammering av ECU:n
Inte en “piggy back”-lösning

Tryggt och säkert
Säkerhetssystem från fabrik lämnas intakta

Map Switch stöds fortfarande
Mer prestanda utan nackdelar

Beprövad prestanda.
Betryggande körbarhet.

Resultatet av en Maptun-optimering är inte bara kännbart. Det är också verifierat i testsessioner i dyno och på skogsstigar under flera månader. Effekten och vridmomentet ökar markant och över hela varvtalsområdet. Vi har också optimerat oljetillförseln i våra motoroptimeringar för bättre driftsäkerhet. Men det viktigaste är ändå hur det känns och hur din. motorcykel presterar i den verkliga världen. Maptuns “paradrätt” är trots allt den berömda körbarheten. En av våra testförare säger:

“Motorn levererar jämn kraft och svarar snabbt även vid mindre gaspådrag. Ökningen av effekt och vridmoment i mellanregistret är tydlig! Det är som att behålla smidigheten hos 2-taktaren men samtidigt få motoregenskaper från en 4-taktare.”

Grafen visar vår dynokörning av 300 TPI

Monitoring

Monitoring-appen visar dig all information du behöver för att vara säker på att ditt fordon fungerar som det ska. Värden som visas och tillgängliga funktioner varierar mellan olika typer av fordon. Exempel på värden som visas är luftmassa, hastighet, oljetryck och oljetemperatur. Du kan även lägga till externa sensorer till MaptunerX, såsom avgastemperatursensor och brandlandslambda.

FAULT CODES

Service-appen innehåller en felkodsläsaren som gör det möjligt att läsa, få utökad information samt radera eventuella felkoder. Direkt från din handhållna MaptunerX!

ACTIVATION

För att ytterligare hjälpa avancerade användare med felsökning har vi skapat Activation-appen. I den kan du skicka en signal till spridarna, spolarna eller bränslepumpen för att testa dem. Om de svarar korrekt kommer de att skapa ett “surrande” ljud. Alla komponenter kan testas individuellt.

Få ett prisförslag

Erbjudande till nya återförsäljare: Köp MaptunerX och få tre licenser gratis!

Är ert företag intresserade av att bli återförsäljare för MaptunerX och våra motoroptimeringar? Fyll i formuläret så hör vi av oss med ett prisförslag!

    Jag accepterar Maptuns integritetspolicy*Läs här

    * Obligatoriskt fält