Motoroptimaliseringer for KTM, Husqvarna og Gas Gas med MaptunerX

Ta kjøreopplevelsen til neste nivå med MaptunerX for

KTM, HUSQVARNA og GAS GAS

Det her er MaptunerX fra Maptun – verdens fremste programmering-diagnoseverktøy for powersportkjøretøy. I over 20 år har vi trimmet tusentalls av snøscootere,firehjulinger,UTVer,vannscootere og biler fra alle deler av verden.

Nå tar Maptuner steget inn i motorsyklenes verden. Vi jobber hele tiden med å skape noe utover det vanlige med all kunnskap vi har tilegnet oss og vår egenutviklede programvare.

Vi har utviklet motoroptimaliseringer for KTM, HUSQVARNA og GAS GASTPI-modeller som tar kjøreopplevelsen til neste nivå. Fokus på å øke effekt og dreiemoment i mellomregisteret og forbedret gassrespons. Du vil merke forskjellen sammenlignet med  en fabrikkmaskin umiddelbart.

Modeller som støttes er: KTM 150 EXC TPI, 250 XC/EXC TPI, 300 XC/EXC TPI. Husqvarna TE 150i, TE 250i, TE 300i. Gas Gas EC 250, EC 300.

150 TPI/TE/EC
Steg 1 – Kun programvare

250 TPI/TE/EC
Steg 1 – Kun programvare

300 TPI/TE/EC
Steg 1 – Kun programvare

Vi gjør motoroptimalisering enkelt, trygt og driftssikkert.

MaptunerX brukes for å gjøre motoroptimalisering gjennom en såkalt «reflash». Kort sagt MaptunerX leser først den opprinnelige programvaren i motoren for å analysere og gå  igjennom de ulike parameterne som f.eks. moment, tenning, drivstoff og ulike typer restriksjoner osv. Disse parameterne tilpasses så videre til ulike faktorer slik som eksossystem og klimaforhold. Dette er en av de mest avanserte måtene å optimalisere motorens programvare – men uten tvil den sikreste!

MaptunerX bruker alltid motorsykkelens fabrikkprogramvare som utgangspunkt. Det innebærer at motorstyreenheten alltid kjenner igjen den økte effekten og når som helst kan justere de innebygde sikkerhetsfunksjonene istedenfor å prøve å motvirke de eller, noe som ofte skjer, ignorere de helt. Din MaptunerX oppdateres automatisk hver gang den tilkobles en datamaskin og synkroniseres opp mot vår server.

Omprogrammering av ECUn
Ikke en «piggy back» løsning

Trygt og sikkert
Sikkerhetssystemer fra fabrikken levnes intakte.

Map Switch støttes fortsatt
Mer ytelse uten bakdeler

Utprøvd ytelse.
Betryggende kjørbarhet.

Resultatet av en Maptun-optimalisering er ikke bare
i gjenkjennbart. Det er også verifisert i testrunder i dyno og på skogsstier gjennom flere måneder. Effekt og dreiemoment øker markant i hele turtallsregisteret. Vi har også optimalisert oljetilførselen i våre programvarer for bedre drift sikkerhet. Men det aller viktigste er hvordan det føles og hvordan din motorsykkel presterer i den virkelige verden.
Maptuns «fortrinn» er tross alt den berømte kjøreopplevelsen. En av våre testførere sier:

«Motoren leverer jevn kraft og responderer raskt til og med ved lite gasspådrag Økning av effekt og dreiemoment i mellomregisteret er tydelig. Det er som å beholde smidigheten hos 2-takteren men samtidig få 4-takterens motoregenskaper.»

Grafen vår viser dynokjøring V 300 TPI.

Monitoring

Monitoring appen viser deg all informasjon du behøver for å være sikker på at din motor fungerer som den skal. Verdiene som vises og tilgjengelige funksjoner varierer mellom ulike typer motorer. Eksempler på verdier er luftmasse, hastighet, oljetrykk og oljetemperaturer. Du kan legge til eksterne sensorer til MaptunerX. Som f.eks. eksostemperatur sensorer bredbåndslambda.

FAULT CODES

Service appen inneholder en feilkodeleser som leser feilkoder, få utvidet informasjon samt slette feilkoder. Direkte fra din håndholdte MaptunerX!

ACTIVATION

For å ytterligere hjelpe avanserte brukere med feilsøking har vi laget Activation-appen.
Med den kan du sende signal til injektorer, coiler og bensinpumpen for å teste de. Om de svarer korrekt skal du høre en «surrende» lyd. Samtlige komponenter kan testes individuelt.

Få et prisoverslag

Tilbud til nye forhandlere. Kjøp MaptunerX og få tre lisenser gratis!

Er din bedrift interessert i å bli forhandler av MaptunerX og våre motoroptimaliseringer? Full ut skjemaet så får du et prisoverslag fra oss!

    Jeg aksepterer Maptuns personvernerklæring*Les her

    *Obligatorisk felt