Vie ajokokemus seuraavalle tasolle MaptunerX:llä KTM, HUSQVARNA & GAS GAS

Vie ajokokemus seuraavalle tasolle MaptunerX:llä

KTM, HUSQVARNA & GAS GAS

Tämä on Maptunin MaptunerX – maailman johtava ohjelmointi- ja diagnostiikkatyökalu moottoriurheiluajoneuvoihin! Yli 20 vuoden ajan olemme ohjelmoineet kymmeniätuhansia moottorikelkkoja, mönkijöitä, UTV:itä, vesijettejä ja autoja eri puolilta maailmaa.

Ja nyt MaptunerX astuu moottoripyörien maailmaan. Pyrimme aina luomaan jotain poikkeavaa kaikella keräämällämme tiedolla ja kehittämällämme laitteistollamme.

Olemme kehittäneet KTM/Husqvarna/GasGas TPI -malleihin moottorioptimointeja, jotka vievät ajokokemuksen uudelle tasolle. Keskittymällä tehon sekä keskialueen vääntömomentin lisäämiseen ja parantamalla kaasuvastetta. Huomaat heti eron vakioon verrattuna!

Tuetut mallit: KTM 150 EXC TPI, 250 XC/EXC TPI, 300 XC/EXC TPI. Husqvarna TE 150i, TE 250i, TE 300i. Gas Gas EC 250, EC 300.

150 TPI/TE/EC
Stage 1 – pelkkä ohjelma

250 TPI/TE/EC
Stage 1 – pelkkä ohjelma

300 TPI/TE/EC
Stage 1 – pelkkä ohjelma

Teemme moottorin optimoinnista helppoa, turvallista ja luotettavaa

MaptunerX:ää käytetään moottorin optimointiin niin sanotun “reflashin” avulla. Lyhyesti; MaptunerX lukee ensin ajoneuvon alkuperäisen ohjelmiston analysoidakseen ja käydäkseen läpi erilaisia parametreja, kuten kuormituksen, sytytyksen, polttoaineen, erityyppiset rajoitukset jne. Nämä parametrit mukautetaan
sitten erilaisiin tekijöihin, kuten pakojärjestelmään ja ilmasto-olosuhteisiin. Tämä on yksi vaativimmista tavoista optimoida moottorin ohjelmisto – mutta epäilemättä turvallisin!

MaptunerX käyttää aina moottoripyörän tehdasohjelmistoa lähtökohtana, mikä tarkoittaa, että moottorin ohjausyksikkö on aina tietoinen lisääntyneestä tehosta. Ja voi siksi säätää sisäänrakennettuja turvatoimintoja milloin tahansa sen sijaan, että yrittäisi torjua niitä, tai kuten usein on ollut tapana, jättäen ne kokonaan huomiotta. MaptunerX päivittyy automaattisesti aina kun se liitetään tietokoneeseen ja synkronoidaan palvelimemme kanssa.

Ecun uudelleenohjelmointi
Ei ”tehobokseja”

Turvallinen ja luotettava
Tehtaan tekemät suojatoimet jätetään ennalleen

Map Switch on edelleen tuettu
Enemmän suorituskykyä ilman haittoja

Todistettu suorituskyky.
Rauhoittava ajettavuus.

Maptun-optimoinnin tulos ei ole vain havaittavissa. Se on myös varmistettu dynossa ja metsäpoluilla useiden kuukausien ajan. Teho ja vääntömomentti kasvavat merkittävästi koko kierrosalueella. Olemme myös optimoineet moottorin öljyn syöttöä paremman toimintavarmuuden takaamiseksi. Mutta tärkeintä on miltä se sinusta tuntuu ja miten moottoripyörä toimii todellisessa maailmassa. Loppujen lopuksi Maptunin tunnettavuus on sen kuuluisa ajettavuus. Yksi testikuljettajistamme sanoo:

”Moottori tuottaa tasaista tehoa ja reagoi nopeasti pienemmälläkin kaasun liikkeellä. Tehon ja vääntömomentin kasvu keskialueella on selvää! Se on kuin säilyttäisi 2-tahtisen helppouden, mutta samalla saisi 4-tahtisen moottorin ominaisuudet.”

Kaavio näyttää 300 TPI:n dynoajon

Monitoring

Monitoring-sovellus näyttää kaikki tiedot, joita tarvitset varmistaaksesi, että ajoneuvosi toimii niin kuin pitää. Näytetyt arvot ja käytettävissä olevat toiminnot vaihtelevat erityyppisten ajoneuvojen välillä. Esimerkkejä näytetyistä arvoista ovat ilmamassa, nopeus, öljynpaine ja öljyn lämpötila. Voit myös lisätä MaptunerX:ään
ulkoisia antureita, kuten pakokaasun lämpöanturin sekä laajakaistalambdan.

FAULT CODES

Service-sovellus sisältää vikakoodinlukijan, jonka avulla on mahdollista lukea, saada
laajennettua tietoa ja poistaa mahdolliset vikakoodit. Pelkällä MaptunerX:llä!

ACTIVATION

Olemme luoneet aktivointisovelluksen auttaaksemme kokenneita käyttäjiä vianmäärityksessä. Sillä voit lähettää signaalin suuttimille, puolille tai polttoainepumpulle niiden testaamiseksi. Jos he vastaavat oikein, he pitävät “surisevan” äänen. Kaikki komponentit voidaan testata yksitellen.

Pyydä tarjous

Tarjous uusille jälleenmyyjille: Osta MaptunerX ja saat kolme lisenssiä kaupan päälle!

Onko yrityksesi kiinnostunut ryhtymään MaptunerX:n ja moottorioptimointiemme jälleenmyyjäksi? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja teemme tarjouksen!

    Hyväksyn Maptunin tietosuojakäytännön*lue tästä

    *pakollinen kenttä